9 jun 2009, 17:28

Автопортрет на един графоман 

  Poesía » De humor
823 0 6

 

Сърбам чалга,

слушам вкуса на шкембето чорба.

Уригвам  слова чеснови

и ето готова е

поредната ми нова творба.

Наведен очаквам поклони

и въпреки че ми ръкопляска само моята суета,

от сцената никой не смее  да ме изгони.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??