9.06.2009 г., 17:28 ч.

Автопортрет на един графоман 

  Поезия » Хумористична
819 0 6

 

Сърбам чалга,

слушам вкуса на шкембето чорба.

Уригвам  слова чеснови

и ето готова е

поредната ми нова творба.

Наведен очаквам поклони

и въпреки че ми ръкопляска само моята суета,

от сцената никой не смее  да ме изгони.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??