" Автопреценка"
Сериозно Ви казвам, не се занасям,
толкова съм добър, че не се понасям!!!
Разсъждение
Нека и аз нещо да кажа: -
мисля, че сексът е по-добър от логиката -
но не мога да го докажа!
Въпрос
Пирон в ковчега на пушача
е всяка цигара,
съгласен съм, така е -
мама му стара!!!
Но Вие, въздържателите,
дето за здравето ми се безпокоите,
Вашия ковчег със тиксо ли ще го лепите?
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados