27.09.2014 г., 12:48 ч.

Автопреценка 

  Поезия » Хумористична
577 0 2

                                             Автопреценка"

 

                             Сериозно Ви казвам, не се занасям,

                             толкова съм добър, че не се понасям!!! 

 

                                              Разсъждение

 

                             Нека и аз нещо да кажа: -

                             мисля, че сексът е по-добър от логиката -

                             но не мога да го докажа!

 

                                                     Въпрос  

 

                             Пирон в ковчега на пушача

                             е всяка цигара,

                             съгласен съм, така е -

                             мама му стара!!!

                             Но Вие, въздържателите,

                             дето за здравето ми се безпокоите,

                             Вашия ковчег със тиксо ли ще го лепите? 

                            

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??