23 ene 2020, 0:05

Автостоп 

  Poesía » De humor
693 0 4

Вчера наща кака Гана,

сбра момите на мегдана

и им дръпна страшна реч.

-Тук не се живее веч`!

Че мъжете ни заспале

в кръчмата са от сабаале,

а па ние све на къро,

да им не счупиме `атъро.

Вечер никой не пооди,

да ни цуне и оноди.

Че си пойдем у градо,

белким фанем си едно,

младо, учено момче,

да ме носи на ръце.

И запретна кака Гана

до над колене фустаня,

сбра, надипли си полите

и нарами си бохчите.

Причести я дядо поп,

па пойде на автостоп.

Га излезе на шосето,

се разгърди, след което

зае таквази лична поза

с леко еротична доза.

Изсвистяха в миг спирачки,

докат` стори две-три крачки,

в Пежото спряло се заби,

камион с, строителни тръби.

Да ги заобиколи таман

и се обърна по таван

чисто новичко БМВ-е.

Леле-мале, оле ле,

стана истинско меле,

а пък наща кака Гана

се огледа кат` насрана,

бързо плю си на петите,

дори забрави си бохчите,

гузна върна се у село,

рошава, навела чело,

па си рече......

 - Вече стоп, на проклетия автостоп,

по-добре да са́дим боб!

 

Авт. Весо: 22.01.2020г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А бе, аз знам, че преди да натиснеш спирачки гледаш в огледалото дали иде някой засилен, дето ще влезе в багажника, ама "га застане разгърдена" ...кой ли ти мисли за ламарините.
  • Брине, Хатор.... радвам се, че ви усмихнах.А поуката от стихото е:
    Кат` видиш Шоп на автостоп,
    моли се на дядо поп,
    да не стане пак беля,
    че Шопа е с дървена глава!
  • Ха-ха, малшанс, да опита пак!
Propuestas
: ??:??