3 may 2022, 18:27

Аз 

  Poesía
288 3 1

 

Аз съм човекът, който ще слуша 

музика сам, вървейки по дългия път.

Аз съм човекът, който ще се радва,

ще подксача, докато вали дъждът.

 

Аз съм човекът, който ще плаче,

когато музика слуша и книга чете.

Аз съм човекът, който до край ще

се бори да запази в себе си дете.

 

Аз съм човекът, който ще се 

въдъхновява от всеки залез нов.

Аз съм човекът, който ще вярва,

че съществуват добро и любов.

 

Аз съм човекът, който ще гледа 

полетата и ще чувства безкрай.

Аз съм човекът, който от думи и

цветове може да сътвори цял рай.

 

Аз съм човекът, който ще ходи сам

в мрака и пак ще търси звездите.

Аз съм човекът, който криле ще

разпери, следвайки мечтите.

 

Аз съм човекът, който само с 

поглед ще вникне в души и сърца.

Аз съм човекът, който желае 

да направи по-добър света.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не е зле. Това на Gio Evan е по-добре, но той го е съчинил като малко по-голям, понятно.

    https://www.facebook.com/groups/542061232835917/permalink/1629530450755651/

    Писането не е на всяка цена, Мая, дарба е. Ако го разберете на тази възраст, ще си спестите много главоболия и ще запазите самоуваженето си. Не е нещо велико, но е по-добре, отколкото един билюк стихосбирки, които никой няма да чете.
Propuestas
: ??:??