5 dic 2010, 0:24

Аз... 

  Poesía » Otra
1281 0 5

Аз не се определям от това

колко много пречки

са се появили в моя път.
Аз се определям от смелостта!
Аз не се определям от това

колко много разочарован съм бил пред тези,

пред които съм изправен.
Аз се определям от прошка и вяра!
Аз не се определям от това

колко много пъти съм бил съборен.
Аз се определям от това

колко много пъти съм се борил!
Аз не съм болка.
Аз не съм минало.
Аз съм този, който се очертава от огъня!

© Мартин Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??