"Тежко, тежко! Бира дайте
от на Мишо завода!
Нима вий не знайте,
че в управлението съм гола вода?!
А аз върлувам
и безчестя върховната власт!
"Доктор хонорис кауза" псува,
а бургаски дюнер си хапвам аз!"
© Георги Todos los derechos reservados