13.09.2012 г., 10:09 ч.

Аз, Бойко (в бирарията) 

  Поезия » Пародии
594 0 0

"Тежко, тежко! Бира дайте

от на Мишо завода!

Нима вий не знайте,

че в управлението съм гола вода?!

 

А аз върлувам

и безчестя върховната власт!

"Доктор хонорис кауза" псува,

а бургаски дюнер си хапвам аз!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??