Две души-аз и ти.
Две души, една в друга впити.
Две души, светещи, в нощта.
Две тела-аз и ти.
Две тела, от живота разделени,
Две тела, ходещи из града.
Две луни-аз и ти.
Две луни, от звездите отделени.
Две луни, една за друга жадуващи.
Две пукнатини-аз и ти.
Две пукнатини, в пространството преплетени.
Две пукнатини, разбити...
Две думи-аз и ти.
Две думи, неизказани.
Две думи, в тишинат сгушени.
© Nasko Atanasov Todos los derechos reservados