31 ene 2017, 17:55

Аз и ти 

  Poesía » Otra
315 1 4

Когато бурите връхлитат.
Когато ни заливат мощно.
Когато атове ни ритат.
Когато е беззвездно нощем.


Тогава вместо да умрем,
да кажем на сърцето- спри!
На болката да се подпрем,
Да станем даже да боли.


И от пепелищата да вдигнем,
сияйна кула посред ров.
От пепел... И да я покрием,
със злато от парченцата любов,


които сме събрали натрошени,
от изпочупеното си сърце,
и със сълзите ни разпилени,
да оживее туй що не мре.


Тогава няма никога да рухне.
Тогава няма да боли.
И вселената тогава да избухне,
ще бъдем двама... аз и ти.

 

© Лебовски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??