13 sept 2009, 20:02

Аз и ти 

  Poesía
2148 0 6

Аз и Ти – в света на мечтите.

Мотаем се дълго, без изход...

За Мен и Теб трудно минават дните,

но Аз и Ти сме толкова близко...

 

Аз и Ти – в тунели безкрайни

от смях, сълзи и тъжни филми...

За Мен и Теб така дълготрайни,

но Аз и Ти ще бъдем пак силни...

 

Аз и Ти – ту сгушени в рая,

сред моменти толкова крайни…

За Мен и Теб красиво е, зная,

но Аз и Ти не сме всеотдайни...

 

Аз и Ти – в мрака на злото

търсим любовта си измъчена...

За Мен и Теб е трудно до болка,

но Аз и Ти ще намерим пак пътчето...

 

Аз и Ти – в куп от двусмислици.

Какво ли пак търсим на дъното?
За Мен и Теб е жестоката истина,

но Аз и Ти ще се справим с трудното...

 

Аз и Ти, в кръга на проблемите

се мъчим дълго да оцелеем...

За Мен и Теб ще е изморително времето,

но АЗ и ТИ – ЗАЕДНО ще успеем...

 

© Росица Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??