Аз и Ти – в света на мечтите.
Мотаем се дълго, без изход...
За Мен и Теб трудно минават дните,
но Аз и Ти сме толкова близко...
Аз и Ти – в тунели безкрайни
от смях, сълзи и тъжни филми...
За Мен и Теб така дълготрайни,
но Аз и Ти ще бъдем пак силни...
Аз и Ти – ту сгушени в рая,
сред моменти толкова крайни…
За Мен и Теб красиво е, зная,
но Аз и Ти не сме всеотдайни...
Аз и Ти – в мрака на злото
търсим любовта си измъчена...
За Мен и Теб е трудно до болка,
но Аз и Ти ще намерим пак пътчето...
Аз и Ти – в куп от двусмислици.
Какво ли пак търсим на дъното?
За Мен и Теб е жестоката истина,
но Аз и Ти ще се справим с трудното...
Аз и Ти, в кръга на проблемите
се мъчим дълго да оцелеем...
За Мен и Теб ще е изморително времето,
но АЗ и ТИ – ЗАЕДНО ще успеем...
© Росица Димитрова Все права защищены