14 ene 2012, 12:42

Аз и Ти 

  Poesía » De amor
746 0 0

Устремени гълъби летят в небето.

Може би сме аз и ти.

Сплитат се цветя в полето.

Както бяхме аз и ти.

Сливат се вълни в морето.

Пак сме аз и ти.

Две души делят се, ето...

и това сме аз и ти.

© Зорница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??