10 sept 2014, 15:18

Aз и тя... 

  Poesía » Otra
537 0 10



                                     Аз и тя...

 

                                    Моята есен е топла,

                                    нейната - всъщност е зима.

                                    Моята трупа... листа

                                    и я наричат "любима".

                                    Нейната - всъщност смъртта...

 

                                    Колко ли есени има?

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??