19 mar 2008, 11:52

Аз или той 

  Poesía
505 0 1
Аз ли предадох живота,
той ли предаде мен,
та ме остави в таз голгота,
следваща ме ден след ден.

Сигурно не го разбрах,
когато ме е направлявал,
но кога тогава грешах,
след като мира не ми е давал.

Аз ли бях греховна
или той към мен грешеше?!
Съдбата е май лъжовна,
поне така сърцето ми шептеше.

Аз ли го обидих нещо
или той просто така реши,
че сърцето ми горещо
трябва вечно да тъжи.




© Нел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??