19 mar 2008, 7:55

Аз искам... 

  Poesía » De amor
951 0 26

Посята от зората,

с цветята съм родена.

Усещам аромата

на първа пролет в мене...

 

И птичи звън се плиска

в душата ми на фея.

Аз втора пролет искам

със теб да изживея...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??