11 dic 2009, 0:08

Аз искам да те помня... 

  Poesía » De amor
1098 0 9

 

 

"Аз искам да те помня все така..."
Д. Дебелянов


Аз искам да те помня все така
изпълнена със чувства и страдания,
с очи, открити към света
и устни тръпни от желания,

с ръце, протегнати към мен
цветя и слънце в длани сбрали.
О, нека те до сетен ден
не бъдат никога прибрани.

Аз искам да те помня все така...

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??