14 nov 2007, 15:33

Аз, жената от... 

  Poesía
897 0 25
Провокирано от стиха на Победител "Тя, жената от сънищата"

Аз,
жената от съня ти,
докосвам ли с ръце
душата ти?
Галя ли със дъх
лицето ти?
Дарявам ли с радост
мисълта ти?

Отвеждам ли те
в свят различен,
наситен със любовна
страст?
Превръщам ли те
в музика лирична?
В невероятно
нежен танц?

Изгаряш ли по мен?
Жадуваш ли
като реки
да се разтворим,
да сложиш на дланта
сърцето си,
без страх, на мен
да го предложиш?

Аз,
жената от съня ти,
съм същата
и през деня.
Ти само
погледни в очите ми,
за да съм със теб...
и през нощта!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??