Аз ли
Оставих те да си заминеш,
давих своите сълзи,
пуснах те, но без да осъзнавам,
че тепърва най-много ще боли.
Каза, че си ме обичал,
че за тебе всичко съм била,
но в очите ми, уж живи и пламтящи,
си откривал само тъмнина.
Всичко май че почна с мене,
явно аз се промених
и сега, когато сме за дълго разделени,
за всичко само своята вина открих.
© Теодора Todos los derechos reservados