22 мар. 2007 г., 16:15

Аз ли 

  Поэзия
1152 0 2

                                          Аз ли

 

 

Оставих те да си заминеш,

давих своите сълзи,

пуснах те, но без да осъзнавам,

че тепърва най-много ще боли.

 

Каза, че си ме обичал,

че за тебе всичко съм била,

но в очите ми, уж живи и пламтящи,

си откривал само тъмнина.

 

Всичко май че почна с мене,

явно аз се промених

и сега, когато сме за дълго разделени,

за всичко само своята вина открих.

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??