Аз мога и без тебе да живея,
аз мога, но не исках досега.
И без тебе мога да се смея -
другаде ще търся любовта.
Аз мога пак да се оглеждам
със гордо вдигната глава
и в очите ми ще виждаш ти надежда -
аз мога да се справя и сама.
Ще свикна без тебе да се будя
и да стъпвам здраво на крака,
ще приема, че мога и да губя,
но да се изправям веднага след това.
Аз мога отново да обичам,
макар че всичко взел си днес от мен
и че ме боли за теб - не го отричам,
но и това ще мине някой ден.
Аз мога и трябва да забравя,
за да бъда силна, когато слабият ще се окажеш ти.
Аз мога и днес ще го направя,
ти вече нямаш място в живота ми.
© Катя Делчева Todos los derechos reservados