28.08.2010 г., 20:39 ч.

Аз мога 

  Поезия
505 0 0

                           Аз мога и без тебе да живея,

                         аз мога, но не исках досега.

                         И без тебе мога да се смея -

                         другаде ще търся любовта.

 

                          Аз мога пак да се оглеждам

                         със гордо вдигната глава

                         и в очите ми ще виждаш ти надежда -

                         аз мога да се справя и сама.

 

                            Ще свикна без тебе да се будя

                         и да стъпвам здраво на крака,

                         ще приема,  че мога и да губя,

                         но да се изправям веднага след това.

 

                            Аз мога отново да обичам,

                         макар че всичко взел си днес от мен

                         и че ме боли за теб - не го отричам,

                         но и това ще мине някой ден.

 

                            Аз мога и трябва да забравя,

                         за да бъда силна, когато слабият ще се окажеш ти.

                          Аз мога и днес ще го направя,

                         ти  вече нямаш място в живота ми.

 

© Катя Делчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??