Аз мога да почувствам твоя пулс,
достатъчно е туй да те погледна.
Красива е нощта и ти сега си тук -
всяка среща наша е като последна.
Не съм принцеса, нито ти си принц,
и леглото ни дори не е просторно,
но ми стига само да се гушна в теб,
за да съм щастлива и да съм доволна.
Стигат ми очите, дето дръзко в мен
пронизват с ласки, сякаш на жарава.
Няма по-красив, по-скъп момент
от този, в който ти ме покоряваш.
Аз мога да почувствам твоя пулс,
крещящ дори във топлите ти длани.
Не искам нищо друго, само да си тук,
за да съм щастлива и да съм желана.
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados