Nov 21, 2009, 8:02 PM

Аз мога да почувствам твоя пулс 

  Poetry » Love
710 0 5




Аз мога да почувствам твоя пулс,

достатъчно е туй да те погледна.

Красива е нощта и ти сега си тук -

всяка среща наша е като последна.

 

Не съм принцеса, нито ти си принц,

и леглото ни дори не е просторно,

но ми стига само да се гушна в теб,

за да съм щастлива и да съм доволна.

 

Стигат ми очите, дето дръзко в мен

пронизват с ласки, сякаш на жарава.

Няма по-красив, по-скъп момент

от този, в който ти ме покоряваш.

 

Аз мога да почувствам твоя пулс,

крещящ дори във топлите ти длани.

Не искам нищо друго, само да си тук,

за да съм щастлива и да съм желана.

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??