12 ene 2008, 20:24

Аз не бих искал... (В памет на Омар Хайям)  

  Poesía » Formas orientales
1817 0 9
рубая

 

 

Не бих искал в бъдещето си да надничам,

за да разбера какво съдбата предрича.

Нима би била радостна тази утеха

да узная утре кой и защо мен ще обича...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??