Jan 12, 2008, 8:24 PM

Аз не бих искал... (В памет на Омар Хайям)  

  Poetry » East forms
1807 0 9
рубая

 

 

Не бих искал в бъдещето си да надничам,

за да разбера какво съдбата предрича.

Нима би била радостна тази утеха

да узная утре кой и защо мен ще обича...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??