Аз не знам как
да продължа
сама
напред.
Не бих могла
да спра
сълза
за теб.
Аз не знам как
да оцелея
в този свят,
не знам как
да живея
в тъга
без теб.
Как да продължа?
Черно е небето,
черна е нощта.
Как да спра
болката в сърцето
и злата си съдба?
Как да те преживея,
преживява ли се
истинска любов?
Как да не полудея,
полудявям ли,
щом в съня ми
идваш всяка нощ?
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados