9.12.2011 г., 9:32 ч.

Аз не знам как 

  Поезия » Любовна
495 0 0

Аз не знам как

        да продължа 

                           сама

                               напред.

Не бих могла

               да  спра

                        сълза

                               за теб.

 

 

 

Аз не знам как

           да оцелея

                в този свят,

не знам как

           да живея

               в тъга

                          без теб.

 

 

 

Как да продължа?

Черно е небето,

черна е нощта.

Как да спра

болката в сърцето

и злата си съдба?

 

 

Как да те преживея,

преживява ли се

истинска любов?

Как да не полудея,

полудявям ли,

щом в съня ми

идваш всяка нощ?

 

 

 

    

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??