9 ago 2007, 23:00

Аз нося те в сърцето 

  Poesía
1173 0 1
Ти си моята любов голяма
и винаги ще те обичам аз.
Сега без теб съм все така засмяна,
дори да чувствам само мраз.

В сърцето ми остана пустотата,
защото сме далеч един от друг
и знае, че ще чувствам самотата,
дори да те заместя с някой друг.

Тъй силно те обичах, да го знаеш,
че никой да не може като мен,
ти също мене - трябва да признаеш,
но тъй далеч сега е този ден...

Сега аз още силно те обичам,
но променихме се със теб, нали?
Дори пред себе си понякога отричам,
но искам да си върна тези дни,

в които бяхме заедно, но ето,
но ето, разделени сме сега,
дори така, аз нося те в сърцето
и вечно тъй ще бъде, за беда.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??