21 sept 2007, 9:47

АЗ НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ БРОЙКА 

  Poesía
916 0 10

АЗ НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ БРОЙКА


Не си мисли, че ще съм твоя,
защото съм зависима от теб!
Не ще пречупиш мойта воля,
само защото си ми шеф!


Не си въобразявай, че ще бъда
играчка в твоите ръце!
И разбери! Аз мога да съм твърда -
не си ти в моето сърце!


Ти свикнал си да подчиняваш
със сила, власт и без молби.
Въобще недей да се надяваш,
че ще ме имаш, даже за пари!


Нападат ли ме, ставам бойка -
по мой си начин и патент.
Но няма да съм твоя бройка -
хвали се с други, не и с мен!

 

МАГИ

 

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??