21.09.2007 г., 9:47 ч.

АЗ НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ БРОЙКА 

  Поезия
928 0 10

АЗ НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ БРОЙКА


Не си мисли, че ще съм твоя,
защото съм зависима от теб!
Не ще пречупиш мойта воля,
само защото си ми шеф!


Не си въобразявай, че ще бъда
играчка в твоите ръце!
И разбери! Аз мога да съм твърда -
не си ти в моето сърце!


Ти свикнал си да подчиняваш
със сила, власт и без молби.
Въобще недей да се надяваш,
че ще ме имаш, даже за пари!


Нападат ли ме, ставам бойка -
по мой си начин и патент.
Но няма да съм твоя бройка -
хвали се с други, не и с мен!

 

МАГИ

 

© Магдалена Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??