22 ago 2006, 17:59

Аз - предишния ден 

  Poesía
606 0 3
Залез настъпил и мъничко блед
докосва за последно земята,
целувка изпраща към теб -
страмежливо попива тъгата.

В красиво небе спокойна луната
реди мисли, ред подир ред,
топи тя и прогонва тъгата
и гледа във висините напред.

Утро настъпва и шепне зората
приказка за новия ден,
целува за поздрав дъгата
и дълго си спомня за мен -
                   аз, предишния ден.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??