Аз просто те обичах...
Аз просто летях
като птица в очите ти,
небесносини и искрени,
събрали стаените истини
и... се загубих...
(Помниш ли?)
Аз просто танцувах
с магията на звуците,
замаяна от думите -
спорех, говорех и слушайки
гласа ти... потръпвах...
(Забрави ли?)
Аз просто те жадувах -
градейки от звездите спомени,
рисувайки с лъчите дните ни...
Събирах грижливо минутите
и с тях векове градях...
(Не знаеше...)
Аз просто те последвах,
когато си тръгваше,
броейки притихнала стъпките,
за да те следвам - слята
със сенките,
загубила себе си - сляпа,
шепнеща трескаво "Обичам те!",
но... не разбра...
(А аз просто те обичах...)
на един...спомен
© Диа-непокорна Todos los derechos reservados
Поздрав!