30 nov 2007, 23:05

Аз съм... 

  Poesía » De amor
636 0 7

Аз съм

        твоята будна съвест.

Твоят вътрешен глас.

Твоя сянка

             и твоя присъда.

Твоето истинско

             друго "Аз".

Аз съм твоята

             шеметна жажда.

Твоя болка

              и твоя мечта.

Топъл извор,

               от който се ражда

любовта.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??