22 ago 2015, 20:06

Аз съм 

  Poesía » De amor
555 0 0

Аз съм смях. Свобода. Бяло платно.

Не цапай по мен с боите си тъмни. 

Аз съм дрезгавината в гласа след глътката уиски,

и в аромата на пура, който те връща към спомени мили и скъпи.

 

Аз съм смях. Свобода. Бяло платно.

В очите му - блясък съм. В сърцето му - грях. 

Аз съм поривът на вълна, който го тласка напред,

но после го присланям в прегръдка. 

 

 

 

 

 

© Александрина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??