Аз съм Бойко милиционера,
що иска да го обичат всички.
Станах на Банкя милионера,
щото пълен съм с парички.
Натрупах ги с бухалки,
бисерите ми не бяха малки.
За кариера комунист станах,
после за дeсните се хванах.
© Георги Todos los derechos reservados