23 нояб. 2014 г., 10:14  

Аз съм Бойко 

  Поэзия » Юмористическая
345 0 0

Аз съм Бойко милиционера,

що иска да го обичат всички.

Станах на Банкя милионера,

щото пълен съм с парички.

 

Натрупах ги с бухалки,

бисерите ми не бяха малки.

За кариера комунист станах,

после за дeсните се хванах.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??