Аз съм бяла! Като цвете съм красива.
Златна късна есен, зряла и щастлива.
Бяла съм - ти чуй ме, аз съм нова песен.
В сърцето ти родих се от акорд не лесен.
Ти художник си, а аз палитра. И съм жива!
Топла съм душа със млада кръв игрива.
Аз съм бяла, бяла - бяла! Капеща сълза гореща.
Бяла съм. Очаквам всяка наша нова среща!
© Жулиета Todos los derechos reservados