13.11.2020 г., 9:53 ч.

Аз съм бяла 

  Поезия » Любовна
519 4 13

Аз съм бяла! Като цвете съм красива.

Златна късна есен, зряла и щастлива. 

Бяла съм - ти чуй ме, аз съм нова песен.

В сърцето ти родих се от акорд не лесен. 

 

Ти художник си, а аз палитра. И съм жива!

Топла съм душа със млада кръв игрива.

Аз съм бяла, бяла - бяла! Капеща сълза гореща.

Бяла съм. Очаквам всяка наша нова среща! 

© Жулиета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??