1 abr 2014, 15:17

Аз съм луд 

  Poesía » De amor
946 1 3

АЗ СЪМ ЛУД

                          

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

Аз съм луд, много луд, страшно луд…

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

С любов зареден, като буре с барут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

За теб с един удар убивам мамут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

Сред купища кал – изумруд.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

Като паун пред теб съм надут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

За теб от самолет скачам без парашут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

И това ме направи прочут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

Такъв няма дори в Холивуд.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

Кубрат Пулев свалям с един ъперкут.

 

Аз съм луд, аз съм луд, аз съм луд…

В сърцето без мраз и без студ.

 

Аз съм луд, много луд, страшно луд…

И по тебе безумно съм луд.

 

 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ НА ВСИЧКИ ВИ :)

Нека хуморът и смехът изпълват винаги дните ви :)

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??