11 feb 2008, 8:20

Аз съм надежда 

  Poesía » Otra
624 0 9

Толкова  искам

да  бъда  красива –

в  мен  да  е  влюбен

целият  свят.

Толкова  искам

да  бъда  щастлива –

радост  да  пръскам

в  най-яркия  цвят.

Толкова  искам

да  бъда  богата

с  верни  приятели,

с  бели  мечти.

Толкова  искам

да  бъда  звездата,

в  мрака  рисуваща

светли  следи.

Може  би  точно

затуй  съм  родена –

много  да  искам

и  много  да  дам.

Аз  съм  надежда,

в  сърце  притаена.

Аз  съм  и  огън,

и  ручей, и  храм.

 

 

© Надежда Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??