14 sept 2013, 19:04  

Аз съм навсякъде 

  Poesía » De amor
531 0 2

Аз съм навсякъде

 

Ако ме търсиш, последвай следите по пясъка,

ще ме откриеш във вкуса на морето.

Очите ми се отразяват на звездите във блясъка

и осветяват всяка нощ за тебе небето.

 

Гласът ми ще чуеш във шумът на вълните,

ще те обгърна със тяхната свежест.

Топлината ми ще усетиш на слънцето със лъчите,

ще те дарявам всеки ден със тяхната нежност.

 

Потърси ме в прохладата на дъжд през лятото

и сутрин в росните капки в тревата.

Виж в небето на щъркели ятото,

аз ще съм с тях, като вятър в крилата.

© Искра Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??