5 abr 2009, 14:18

Аз съм себе си, а ти? 

  Poesía » Filosófica
851 1 0

Питаш ме кой съм аз?

Аз съм този, който може да обича истински.

Аз съм и този, който може да мрази вечно.

Аз съм този, който може да ти даде всичко.

Мога всичко, мога и нищо.

Аз съм влюбеният в луната

и мразещият деня.

Аз съм мъдрецът,

аз съм малоумният,

аз съм наркоманът,

аз съм съдията.

Аз мога да съм нещо,

мога да бъда и нищо.

Но аз си избрах моя път -

избрах да бъда себе си.

А ти коя пътека избра?

© Дамян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??