17 mar 2010, 20:10

Аз съм тази 

  Poesía » Otra
616 0 1

Аз съм тази - противоречивата,

аз съм тази с колебанията,

аз се оказах на кръстопътя

на своите най-дълбоки мисли...

Аз съм тази, която уж обичате,

но аз съм и тази... неразбраната!

Човечната, отдадената,

аз изпитвам емоции,

 

аз съм просто жена...

 

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??