Mar 17, 2010, 8:10 PM

Аз съм тази 

  Poetry » Other
617 0 1

Аз съм тази - противоречивата,

аз съм тази с колебанията,

аз се оказах на кръстопътя

на своите най-дълбоки мисли...

Аз съм тази, която уж обичате,

но аз съм и тази... неразбраната!

Човечната, отдадената,

аз изпитвам емоции,

 

аз съм просто жена...

 

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??