22 ene 2010, 20:49

Аз съм твоята съдба 

  Poesía » De amor
812 0 2

                  Тъгувам, че те няма

                 и болката голяма

                 сърцето ми обрече,

                     а ти си там

               и толкова далече  

             от мен - твоята съдба!

© Петина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??