22 янв. 2010 г., 20:49

Аз съм твоята съдба 

  Поэзия » Любовная
872 0 2

                  Тъгувам, че те няма

                 и болката голяма

                 сърцето ми обрече,

                     а ти си там

               и толкова далече  

             от мен - твоята съдба!

© Петина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??