Jan 22, 2010, 8:49 PM

Аз съм твоята съдба 

  Poetry » Love
830 0 2

                  Тъгувам, че те няма

                 и болката голяма

                 сърцето ми обрече,

                     а ти си там

               и толкова далече  

             от мен - твоята съдба!

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??