5 nov 2011, 12:53

Аз съм влюбен 

  Poesía » De amor
1635 1 4

Аз съм влюбен

 

Аз в теб се влюбих. И сега  въздишам…
 Надявам се  ти  да ме разбереш...
Бележчици и стихове ти пиша…
 Очаквам любовта ми да съзреш!

 

Аз искам пред теб чудо да направя...
 И с него силно да те впечатля.
 Като герой велик да се прославя!...
И с туй завинаги да те пленя!

 

Не виждаш ли, че в теб съм лудо влюбен…
От теб не мога да се отделя!
 Косите си за тебе ще оскубя…
Поискаш ли, звезди ще ти сваля!

 

Без дъх във този свят аз ще остана,
ако, не дай бог, с теб се проваля!
Аз верен страж на любовта  ще стана.
И няма с никого да те деля!

 

Надявам се на теб и твойте Чувства…
Стани ми Слънце  в моя Небосклон!
Сърцето ти не вярвам да е пусто.
 Ела при мен. Приготвил съм ти трон.

 

От своята любов не се срамувай!
 И знам - не съм ти безразличен аз!
Ела със мен ! И с мене залудувай…
Аз търпеливо чакам този час!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??